Ma - Vr 8:30 - 17.00

Bel ons direct
0180 42 50 11

Over BAKKER Accountants

dé partner voor innovatie en een
sterk staaltje ondernemen!

Over BAKKER Accountants

Wij als verlengstuk van jouw organisatie

Bij ons accountantskantoor gaan we een stap verder dan traditionele dienstverleners. We geloven in innovatie en samenwerking. Of het nu gaat om een start-up of een gevestigde organisatie, wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren op het gebied van accountancy en audit, belastingadvies en salarisadministratie/HRM. Wij zijn actief in het MKB waarbinnen wij een speciale focus hebben op familiebedrijven. Daarnaast hebben wij een specialisatie op het gebied van maatschappelijke organisaties.

Accountancy

Wij bieden een breed scala aan accountancy diensten om ervoor te zorgen dat uw financiële administratie op orde is en dat u altijd inzicht hebt in de financiële gezondheid van uw bedrijf.

BAKKER audit – mastering your data!

Ons team is gespecialiseerd in data gedreven audits. We begrijpen het belang van data analyse en gebruiken geavanceerde technologieën om waardevolle inzichten te verkrijgen. Hiermee helpen wij uw bedrijf groeien en risico’s beheersen en bespaart uw organisatie tijd in de uitvoering van de controle.

Belastingadvies

Onze fiscale experts staan voor u klaar om te adviseren over belastingaangelegenheden en om ervoor te zorgen dat alle relevante fiscale voordelen worden benut. Zo kunt u maximaal profiteren van uw zakelijke activiteiten.

 

Personeels-administratie / HRM

Personeelsadministratie / HRM

Naast financiële zaken, begrijpen we ook het belang van goed personeelsbeheer. Daarom bieden we uitgebreide diensten op het gebied van salarisadministratie en HRM. Wij zorgen ervoor dat de loonadministratie soepel verloopt en dat u als werkgever voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Maatschappelijke organisaties

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van maatschappelijke organisaties. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen en vereisten waarmee deze organisaties te maken hebben. Of het nu gaat om financiële verslaglegging, niet financiële prestaties of interne beheersing.

Bij ons kantoor draait het niet alleen om cijfers, maar ook om het bieden van waardevol advies en ondersteuning. We nemen graag de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen, doelen te begrijpen en samen te werken aan succes. Dus laten we die extra stap zetten en samen een sterk staaltje ondernemen neerzetten!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze vestigingen

Onze nieuwste vestiging.
De Noordkade 30 3341 SZ
Hendrik-Ido-Ambacht
Bel ons direct: 0180 42 50 11

Westblaak 180
3012 KN
Rotterdam
Bel ons direct: 010-3132740

Paardeweide 26a
4824 EH
Breda
Bel ons direct: 076-5201439