Ma - Vr 8:30 - 17.00

Bel ons direct
0180 42 50 11

Audit

Mastering your data!

Met data controleren wij de jaarrekening zonder veel kostbare tijd van uw organisatie nodig te hebben

Wij zijn specialist in data gedreven audits
Wij starten altijd met het begrijpen van wat de onderneming drijft, hoe het business model in elkaar steekt en welke gegevens daarvoor nodig en beschikbaar zijn. Wij vinden het belangrijk te weten welke financiële en operationele data de organisatie tot haar beschikking heeft en hoe we die kunnen ontsluiten. Inzicht in de samenhang tussen de data en de business geeft ons inzicht in de processen binnen de organisatie en ligt aan de basis van onze controle-aanpak.

Bij ons werkt uw data

Met behulp van uw data en onze inzichten kunnen we met onze software elk detail onderzoeken. In plaats van te werken met omvangrijke steekproeven die de organisatie belasten, voeren wij data-gedreven integrale controles uit, ongeacht de omvang van de administratie. Zo verifiëren we het bestaan van verbanden en procedures en identificeren we mogelijke afwijkingen. Vervolgens hoeven we ons alleen te concentreren op de bijzonderheden. Uitzonderingen en afwijkingen die boven water komen, worden nader onderzocht, gerapporteerd en indien nodig gecorrigeerd. Op deze manier krijgt u als ondernemer ook volledig en gekwantificeerd inzicht in zaken die niet lopen zoals verwacht. Om deze aanpak te laten slagen, werken wij met ervaren auditors. Bij ons geen elk jaar wisselend leger van beginnende assistenten die veel van uw tijd vragen maar wij werken met gedreven professionals die weten waarover ze het hebben.

Efficiëntie door automatisering

In het eerste jaar investeren we veel tijd om uw data te doorgronden en te ontsluiten om vervolgens de juiste queries en scripts te kunnen ontwikkelen voor onze integrale controles. Dit beperkt de noodzaak tot het verrichten van steekproeven en stelt ons in staat zelf bijzonderheden te analyseren in de data.

Onze ervaring leert dat we hierdoor minder en gerichter vragen kunnen stellen wat scheelt in de belasting van uw organisatie. Als we de data eenmaal tot onze beschikking hebben, kunnen we veel controlewerk vanuit ons kantoor voorbereiden en zelfs uitvoeren. Het stelt ons in staat om efficiënter en gerichter te werken zonder dat de diepgang, de kwaliteit en daarmee onze betrokkenheid eronder lijden.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw auditbehoeften.