Ma - Vr 8:30 - 17.00

Bel ons direct
0180 42 50 11

Accountancy

Cijfers zijn onze taal,
uw succes onze missie

Bij ons is accountancy geen standaard dienstverlening, maar een partnerschap waarin wij als vertrouwenspersoon en sparringpartner fungeren.

Wij staan voor je klaar.
Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u als ondernemer te maken hebt met één vast contactpersoon. Geen gedoe met verschillende adviseurs.

Wij bieden u maatwerk
Afhankelijk van uw behoefte, kunnen we u maatwerk bieden. Zoals het uit handen nemen van de complete administratie tot het samenstellen van de jaarrekening. Daarnaast kunnen wij u ook tijdelijk administratieve bijstand bieden op uw locatie, bijvoorbeeld in geval van ziekte of zwangerschap. Uw focus kan dus volledig op uw onderneming liggen, terwijl wij “de rest” regelen en u hierin ontzorgen.

Wij gaan verder dan de cijfers alleen.
Waar staat u nu en wat is uw doel voor de komende jaren? Of het nu gaat om financieringsvraagstukken, strategiebepaling of bedrijfsovernames, wij denken proactief met u mee en helpen u om uw doelen te realiseren.

Maak strategische keuzes aan de hand van de rapportage
Met ons real-time dashboard en onze rapportage krijgt u inzicht in belangrijke KPI’s en hebben we een signaleringsfunctie voor advies en strategiebepaling. Daarnaast kunnen we door onze expertise en tools uw sparringpartner zijn. We hebben de technieken om samen de juiste strategische keuzes te maken die aansluiten bij uw behoeften en doelen.