Enter your keyword

BAKKER

BAKKER

accountants & adviseurs

Wij zijn actief in

Groot Rijnmond | Drechtsteden | Noord-Brabant

Wij zijn er trots op als ‘oudste accountantskantoor van Ridderkerk’ meegegroeid te zijn met de cliënten die ons al die tijd trouw zijn gebleven. In de loop der jaren is er uiteraard veel veranderd. De organisatie is dan ook volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Circa 30 medewerkers maken zich vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Breda sterk voor een steeds verder groeiend aantal ondernemers. Onze vestiging in Ridderkerk is voornamelijk actief in Groot Rijnmond en de Drechtsteden. Vanuit Breda bedienen wij vooral cliënten in de driehoek Breda, Tilburg en Den Bosch.

Waar staan wij voor?

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen is ons kantoor aangesloten bij de NBA en de N.O.B. Ook beschikken wij over een WTA- vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit houdt in dat wij aan de strenge kwaliteitseisen voldoen die onder meer aan de uitvoering van wettelijke controles van jaarrekeningen worden gesteld. Wij zijn dan ook bevoegd wettelijke controles uit te voeren.

De bekwaamheid van ons personeel hebben wij hoog in het vaandel staan. Om deze reden stimuleren en faciliteren wij dan ook structureel interne en externe opleidingen voor onze medewerkers. Ons kantoor wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid en professionaliteit in een informele onderlinge werksfeer. Wij organiseren regelmatig sociale activiteiten hetgeen deze informele sfeer ten goede komt.

Ons kantoor is in hoge mate geautomatiseerd. Wij maken gebruik van geavanceerde hard- en software voor de verwerking van financiële- en salarisadministraties en het opstellen van financiële rapportages. Ook onze eigen dossiervoering vindt volledig elektronisch plaats. U kunt bij ons terecht voor diverse online toepassingen, waaronder Salaris Online en Profit Online boekhouden.

Wie zijn onze klanten?

Tot onze klantenkring behoren ondernemingen van uiteenlopende omvang uit diverse sectoren. Denk hierbij aan de haven- en transportsector, bouwgerelateerde ondernemingen, handelsbedrijven en diverse dienstverlenende organisaties in onder meer de ICT. Naast de advisering van (middelgrote) ondernemingen bieden wij ook ondersteuning aan vrije beroepsbeoefenaren en starters. Ook in de non-profit sector adviseren wij diverse organisaties, waaronder gesubsidieerde verenigingen en stichtingen op het gebied van onder meer welzijn, ouderenzorg en integratie. Dankzij ons brede netwerk en de door ons opgebouwde ervaring met internationaal opererende bedrijven kunnen wij u daarnaast van dienst zijn als uw onderneming internationale vertakkingen heeft of juist onderdeel is van een buiten Nederland gevestigde groep.

Meningen van onze klanten

Overtuigd? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Neem contact op