Enter your keyword

Vacature

Gevorderd Assistent Accountant / Controleleider Audit

Gevorderd Assistent Accountant / Controleleider Audit

BAKKER accountants & adviseurs is een kleinschalig opgezette organisatie waarbinnen meerdere specialismen zijn ondergebracht. Vanwege de groei van onze audit praktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd assistent accountant / controleleider. Onze organisatie kenmerkt zich door haar informele karakter, korte lijnen en enthousiaste professionals. Wij werken vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Breda. Onze cliënten bevinden zich hoofdzakelijk in Zuid Holland en Noord Brabant. Wij beschikken over een WTA vergunning en voeren in dit kader tientallen wettelijke controles uit bij voornamelijk familiebedrijven.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding Accountancy en bent (bijna) RA
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de controlepraktijk van een (bij voorkeur) Big
  Four organisatie
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je bent geïnteresseerd in en goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het
  accountantsberoep
 • Je hebt affiniteit met IT
 • Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook prima zelfstandig werken.

Wat voor werkomgeving staat je te wachten?

Als Gevorderd Assistent Accountant (of controleleider) maak je onderdeel uit van ons controleteam. Dit team houdt zich hoofdzakelijk bezig met de uitvoering van vrijwillige en wettelijke jaarrekeningcontroles. Tijdens deze controles zal je veelal fungeren als eerste aanspreekpunt voor de cliënt. Tevens zal je verantwoordelijk zijn voor de aansturing en beoordeling van de minder ervaren teamleden die bij de opdracht betrokken zijn.

Wat kunnen wij je bieden?

BAKKER accountants & adviseurs biedt een inspirerende werkomgeving met voldoende ruimte voor professionele ontwikkeling. Onze cliëntkring is divers en interessant. Onze professionals hebben vaak een waardevolle achtergrond bij een van de grotere kantoren doch voelen zich beter thuis binnen een wat minder formele organisatie. Het personeelsverloop is minimaal. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Onder meer bieden wij een 13e maand, premievrij pensioen en ruime studiefaciliteiten. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Neem rechtstreeks contact op met Richard de Geus op 0180-425011. Of solliciteer via een e-mail naar: info@bakker- accountants.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer meteen Download als PDF

Overtuigd? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Neem contact op