Enter your keyword

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Als ondernemer wilt u alles rondom uw medewerkers goed regelen en de garantie dat uw salarisadministratie aan alle wettelijke voorschriften voldoet. Een juiste salarisadministratie en andere onderdelen van uw personeelsadministratie vergen steeds meer tijd. Wanneer u deze taak aan ons toevertrouwt, verzekert u zich van een juiste uitvoering die aansluit op de laatste ontwikkelingen.

Binnen BAKKER accountants & adviseurs is de loonadviesgroep actief die ondernemers een breed aanbod aan dienstverlening biedt op de drie hieronder genoemde hoofdthema’s.

Onze medewerkers staan voor u klaar met hun ervaring, klantgerichte betrokkenheid en flexibel inzetbare deskundigheid. Wij kunnen u o.a. informeren over (proforma) salarisberekeningen, de regels omtrent de Ziektewet en de WIA, subsidieregelingen en (flexibele) secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook brengen wij voor u in beeld wat een werknemer u eigenlijk kost. Verder kunt u bij ons gebruikmaken van Salaris Online. Daarmee kunt u 24/7 online uw personeelsgegevens invoeren, inzien en/of wijzigen.

Neem contact op met Denise de Groot

Denise de Groot

Salaris- en personeelsadministratie

Het voeren van een salarisadministratie en personeelsadministratie is een vak apart. Hierbij is de keuze van een goed systeem van groot belang.

Arbeidsvoorwaarden

Een goede arbeidsovereenkomst en het juist toepassen van de sociale zekerheid is belangrijk. Dat klinkt eenvoudig maar dat is het in de meeste gevallen niet. Onze specialisten adviseren u.

Arbeidsrecht en beloning

Eén van de medewerkers van de loonadviesgroep heeft onlangs de Praktijkopleiding Arbeidsrecht voltooid. Hierdoor zijn wij nog meer in staat u te adviseren bij moeilijke vraagstukken.

Overtuigd? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Neem contact op