Enter your keyword

Accountancy & administratie

Samenstellen van uw jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening die volledig aan de actuele wettelijke en fiscale eisen voldoet vergt specialistische kennis. BAKKER accountants & adviseurs zorgt ervoor dat uw jaarrekening helderheid verschaft over de financiële prestaties van uw organisatie en dat deze voldoet aan alle actuele eisen. Wij maken u niet alleen attent op eventuele geconstateerde onjuistheden in uw administratie en adviseren u hierover, maar signaleren ook verbetermogelijkheden in uw bedrijfsvoering.

Met de toevoeging van een samenstellingsverklaring, ondertekend door uw accountant, en de extra aandacht die wij besteden aan de presentatie, krijgt uw jaarrekening de professionele uitstraling die het verdient. Zo wordt uw jaarrekening een visitekaartje voor uw bankier en andere belanghebbenden.

Neem contact op met Jan Huijser

Jan Huijser

Controleren van uw jaarrekening

De door ons uitgevoerde controle van de jaarrekening levert u naast het voldoen aan de relevante wet- en regelgeving ook waardevolle informatie en adviezen op zoals: Hoe goed hebt u grip op uw organisatie? Zitten er fouten in uw jaarrekening? Zijn er verbeterpunten die uw organisatie (nog) efficiënter kunnen maken? Om deze redenen voeren wij naast de wettelijke controle ook met grote regelmaat vrijwillige controles van jaarrekeningen uit, zowel in de not-for-profit als de commerciële sector.

Beoordelen van uw jaarrekening

Een product dat het midden houdt tussen het zekerheidsniveau dat een samenstellingsverklaring en een controleverklaring bieden, is een beoordelingsverklaring bij de jaarrekening. Deze kan worden verstrekt bij jaarrekeningen van ondernemingen die niet aan de wettelijke omvangcriteria voldoen.

Neem contact op met Richard de Geus

Richard de Geus

Verzorgen van uw financiële administratie

Het goed inrichten, verwerken en controleren van uw financiële administratie vereist accuratesse, ervaring en bergen tijd. Wilt u zichzelf liever de kopzorgen besparen? Laat het regelen van uw administratie en belastingaangiften dan aan ons over. Samen met u zorgen we er voor dat uw financiële administratie zo wordt ingericht dat u precies die informatie tot uw beschikking krijgt die u als ondernemer nodig heeft om uw bedrijf financieel aan te kunnen sturen.

Over uw schouder meekijken naar uw financiële administratie

Liever de administratie (deels) zelf voeren? Prima! Met Profit Online krijgt u toegang tot een geavanceerd financieel administratiepakket, dat uw boekhouding in de cloud zet. Zo kunnen wij op afstand over uw schouder meekijken, controleren en indien nodig corrigeren. Hoe handig is dat?

Neem contact op met William Damsteegt

William Damsteegt

Overtuigd? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Neem contact op